app laten maken

App Laten Maken?

Wil je uw app idee tot werkelijkheid brengen?
iOS – Android – Windows – Progressieve Web App

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van verschillende soorten apps. Wij kunnen u helpen!

  • Betaalbare Apps
  • Intuïtief en Efficient
  • Eenvoudig is Beter >>> “Push of a Button”
  • Verschillende Platforms/Programmeertalen
  • Zetten Ons in de Stoel Van De Klant
  • Klant Nauw Betrokken Bij Ontwikkelingsproces
  • Persoonlijke Opvolging


Doelstellingen

Voordat we een app ontwikkelen is het belangrijk de doelstellingen te bepalen. Ieder app project start met een grondig en gericht onderzoek van wat je wilt, en of welk probleem we kunnen oplossen. Meestal is een éénvoudige intuïtive applicatie het beste voor de gebruiker >>> daarom ook is onze visie "Eenvoudig is Beter"


Betaalbare App Ontwikkeling

Een app laten maken hoeft niet duur te zijn. Door onze expertise zijn we in staat een goede prijs/kwaliteit verhouding te hanteren. We werken samen met verschillende buitenlandse teams van programmeurs met verschillende specialiteiten. Om die reden kunnen we dus ook een team samenstellen met de kwaliteiten die nodig zijn om een specifiek project aan een betaalbare prijs te volbrengen >>> Quasi niets is onmogelijk, we vissen uit een wereldwijd pool van high level ontwikkelaars >>> Wij matchen de juiste app ontwikkelaars voor uw specifiek project, en beheren alles van A tot Z.


App Laten Bouwen

Goede communicatie tijdens het ontwikkelingsproces is uiterst belangrijk. We betrekken onze klant nauw bij de app ontwikkeling d.m.v. tussentijdse testversies en status updates. Door deze nauwe samenwerking houden we de vinger aan de pols. Klantentevredenheid is topprioriteit!


Gebruiksvriendelijk Beheer

Belangrijk is dat niet alleen aandacht wordt besteed aan de gebruikerszijde van de app, maar ook aan de beheerszijde. Hiervoor is meestal een back-end webapplicatie nodig waar alle gegevens centraal kunnen beheerd worden. Het is belangrijk dat de inhoud van de app eenvoudig beheerd en aangepast kan worden. Dit is één van de belangrijke punten wat we samen met de klant overleggen.

Uw Lange Termijn Partner

Wij zetten ons in de stoel van de klant, en denken met u mee. Belangrijk is dat we blijven meedenken en aan uw zijde staan, om zo een lange termijn relatie op te bouwen om de applicatie te evalueren en aanpassingen te doen wanneer nodig. Wij houden samen met u de vinger aan de pols, zodat deze mobiele applicatie niet enkel beantwoordt aan de noden van vandaag, maar dat deze eveneens meegroeit met uw bedrijf. Zie hier een selectie uit ons werk >