Met welke expertise kunnen wij je helpen?

Wij zijn gespecialieerd in het maken van iOS en Android apps met back-end web beheer systemen, alsook communicatie & digitalisatie in het algemeen.

We kunnen u ook voorzien van promotie tools, zoals POS materiaal, sociale media post, marketing email,... om uw app te lanceren.


Een goede start is belangrijk

Voordat we starten met apps of back-end web applicaties te ontwikkelen, is het belangrijk om vooraf duidelijke doelstellingen te bepalen.

Onze visie is "Eenvoudig is beter". Vaak word de fout gemaakt dat een systeem zoveel mogelijk toepassingen moet hebben.  In de praktijk zien we dat gebruikers het beste werken in een √©√©nvoudige en duidelijk gestructureerde omgeving, met niets overbodig. Wij helpen mee om de bepalen welke mogelijkheden en workflows belangrijk zijn.

Door actief te luisteren kunnen we de juiste diagnose stellen en inspelen op de doelen, noden en wensen van onze klant.

 

 

 

Feedback Tijdens Ontwikkelingsproces

Feedback en communicatie tijdens de ontwikkeling van je project is van essentieel belang voor ons. Wij zorgen ervoor dat je van bij het begin van het project nauw betrokken word bij het proces, en zo feedback kunt geven tijdens de verschillende ontwikkelingfases.

Soms is het niet mogelijk om vanaf de start van het project alles in detail vast te leggen. Een goede communicatie maakt het mogelijk om bepaalde flows bij te sturen indien nodig.

Meest belangrijke is dat het eindresultaat is wat u voor ogen heeft.

 

 

feedback ontwikkelingsproces

software partner

Lange Termijn Partner

Belangrijk is dat we blijven meedenken en aan uw zijde staan als een Business Partner, om zo een lange termijn relatie op te bouwen.

Wij houden samen met u de vinger aan de pols, zodat deze applicaties niet enkel beantwoorden aan de noden van vandaag, maar dat deze eveneens meegroeit met uw bedrijf..