Waarom een app voor je bedrijf?

 1. Digitaal visitekaartje:
  Breng je klant dichter bij je bedrijf >>> Met een app kunnen klanten op een gemakkelijk en snelle manier toegang krijgen tot informatie over uw bedrijf en producten d.m.v. “One push of a button” zonder dat ze een website hoeven te bezoeken.
 2. Verbeterende merkbekendheid en zichtbaarheid:
  Een mobiele app plaatst uw merk rechtstreeks op het startscherm van de smartphones van uw klanten. Dit vergroot de zichtbaarheid en merkbekendheid, zelfs wanneer de app niet actief wordt gebruikt.
 3. Centraliseren van belangrijkste toepassingen:
  Een app is waar een bedrijf de belangrijkste toepassingen kan centraliseren >>> bv enkel wat klant en marketing gericht is.
 4. Real Time marketing tool:
  Blijf op de radar (top of mind) van de klant >>> Een app biedt een directe en persoonlijke manier om verbinding te maken met je klanten >>> via “Push Berichten” heb je een “Real Time” marketing tool.
 5. Push Berichten:
  De app kan push berichten versturen naar klanten voor aankomende evenementen, nieuwe producten of speciale aanbiedingen.
 6. Extra Service & Waarde naar de klant toe:
  Een app biedt een soepelere en snellere ervaring dan een website, omdat de app specifiek is ontworpen voor mobiel gebruik. Het biedt gebruikers gemak en waarde die anderen mogelijk niet bieden. Alles draait op snelheid & gemak
 7. Gemakkelijker afspraken maken:
  Klanten kunnen via de app gemakkelijk een afspraak maken voor service of reparatie, zonder dat ze hoeven te bellen of een website hoeven te bezoeken.
 8. Verhoogde verkoop en omzet:
  Met een mobiele app kunnen klanten gemakkelijk producten en diensten bestellen, waardoor de verkoop en omzet worden gestimuleerd. Bovendien kunnen pushberichten worden gebruikt om gebruikers te herinneren aan nieuwe producten, aanbiedingen….
 9. Uitstraling voor je zaak:
  Een eigen dealer app geeft klasse en stijl en is een deel van de uitstraling en presentatie van je zaak >>> “up to date” en klantservice gericht
 10. Maatwerk:
  Mogelijkheid tot maatwerk naar de wensen van het bedrijf zoals o.a. connectie met ERP-CRM systemen om bv. bepaalde klantgegevens te synchroniseren

app voor je bedrijf