Bedrijf App +  Bedrijf Community Platform  

Waarom een app voor je zaak?

 • Digitaal visitekaartje: Een app biedt je klant een snelle en handige manier om op elk moment toegang te hebben tot informatie en diensten van je zaak d.m.v. “One push of a button” zonder dat ze een website hoeven te bezoeken.
 • Real time marketing tool: Een app biedt een directe en persoonlijke manier om verbinding te maken met je klanten >>> via “Push Berichten” heb je een “Real Time” marketing tool.
 • Push Berichten: De app kan push notificaties versturen naar klanten voor aankomende evenementen, nieuwe producten of speciale aanbiedingen.
 • Verhoogde klantentevredenheid: Een app kan de klantentevredenheid verhogen door het gebruiksgemak te verbeteren en zo je klanten snel en gemakkelijk de benodigde informatie van je zaak kunnen vinden.
 • Meer omzet: Als gevolg van een grotere bereikbaarheid, verhoogde klantentevredenheid, gerichte push berichten, … kan een app leiden tot een grotere omzet voor je zaak.
 • Uitstraling voor je zaak: Een eigen dealer app is deel van de uitstraling en presentatie van je zaak >>> “up to date” en klant gericht.

Waarom een community platform voor je zaak?

In deze post-covid tijd is nog meer uitdrukkelijk gebleken dat mensen nood hebben aan persoonlijk contact, vrienden, gelijkgestemden, passiegenoten, een uitlaatklep, ….

Een gestructureerde online community waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten, vragen kunnen stellen, meningen, interesses, ervaringen, trips, reizen, samenkomsten, enz., …  delen, en kunnen communiceren met al wat betrekking heeft op hun gemeenschappelijke passie.

Een eigen “Dealer Community platform” = één van de manieren om nieuwe klanten aan te trekken naar je zaak.

 • Geïnteresseerden laten motiveren door jouw community = influencing
 • Bij een groep horen = klantenbinding (“tribe” gevoel = erbij horen)
 • Profileer je anders = klantgericht
 • Imago van je zaak versterken >>> community die elkaar helpt, adviseert, enz…

Databeheer:
Door een eigen community platform te gebruiken, beheer jezelf alles en heb je volledige controle >>> je kan deze geregistreerde gebruikers ook gebruiken bv voor een email campagne, enz….

Influencers hebben ook een grote community, een gemeenschap van volgers opgebouwd >>> Een community dat leeft >>> wees als zaak een influenceer in jouw branche met jouw eigen community.

Keywords:
Klantenbinding – Service – Klantentevredenheid – Nieuwe klanten aantrekken – online zichtbaarheid SEO improvement - Goed voelen als klant – connectie – community vormen – drempelverlagend “we are one” mentaliteit - maak van je klant een fan/ambassadeur/promotor

In onze huidig economie is een top product niet alleen genoeg >>> het is vooral belangrijk hoe we mensen zich laten voelen... >>> gastvrijheid en beleving van …. maken van je klanten fans/ambassadeurs en promotors van je zaak!

CONTACTEER ONS - VOOR EEN GRATIS CONSULTATIE

 

AANBIEDING:
Marketing &  Community Building Pakket
 

Waaruit bestaat ons Marketing & Community Building Pakket?

Ons marketing & community building pakket bestaat uit een BEDRIJF APP (iPhone &  Android) + BEDRIJF COMMUNITY PLATFORM.
Het is een nieuwe vorm van marketing gelinkt aan community building, met als resultaat dat er bepaalde klanten ambassadeurs/fans/promotors van je zaak gaan worden. Enerzijds is het klantenbinding en anderzijds nieuwe klanten verwerven.

 • BEDRIJF APP (iPhone & Android) >>> met back-end beheersysteem:
  Een app voor je zaak, is een zoals een digitaal naamkaartje van je zaak, dat iedereen op zak heeft (je zit letterlijk in de pocket), en waar alle belangrijke info direct en zonder omwegen met een "push of a button" bereikbaar is >>> we maken het de klant zo makkelijk mogelijk om alle info van onze zaak, en contactengegevens direct te raadplegen. 
  De bedrijf app heeft inclusief een belangrijke push button naar het bedrijf community platform, zodat het community platform ook in de app raadpleegbaar is.

 • BEDRIJF COMMUNITY PLATFORM >>> met back-end beheersysteem:
  Belevenis economie MERK BELEVING is hoe langer hoe meer zichtbaar in onze huidige samenleving >>> belevenissen en ervaringen delen en samen beleven. In PASSIONELE/ARTISTIEKE/NICHE en HOBBY branches, waar NIET RATIONEEL, maar OP GEVOEL gekocht wordt is de vorm van Community Building Marketing KEY >>> Communities gebouwd op samen beleven, delen, helpen…

 • PROMOTIE TOOLS 
  Inkomdeur & Toog sticker
  :
  Wij ontwerpen ter promotie voor uw app een inkomdeur & toog sticker. Dit is een speciaal ontwerp met een QR code, dat uw klant kan scannen met zijn iPhone of Android Phone.

  Promotie webpagina (community  platform):
  Wij ontwerpen voor je bedrijf app een promotie webpagina (pagina bedrijf community platform) >>> Klanten kunnen de app gemakkelijk downloaden d.m.v. te klikken op de “iPhone App Store” of de “Google Play” button, of scannen van de QR code.

  Email Marketing mailing:
  Wij maken een éénmalige mailing om de dealer app + community platform te promoten aan al je klanten

  Sociale media post:
  We ontwerpen een éénmalige Facebook, Instagram, Linkedin,…. post ter promotie van de dealer app + community platform


Premium merken zoals o.a. Lamborghini, Harley Davidson,... gebruiken deze community marketing al jaren >>> maar bij gewone kleinere zaken wordt dit meestal over het hoofd gezien (nu nog). Bewijs is dat het werkt >>> zoals bv. influencers die ook een community hebben opgebouwd in een bepaalde niche.

Welke opportuniteiten en kansen ga je verdienen?

Klanten gaan je makkelijker kunnen contacteren en bereiken via je bedrijf app, zonder een website hoeven te openen, en je kunt hen direct (zonder uitstel) via push berichten bereiken.
Daarbij biedt je hen gratis een gestructureerde online community aan, waar ze kunnen delen en communiceren met al wat betrekking heeft op hun gemeenschappelijke passie.

 • Het resultaat van klantentevredenheid/verbondenheid is dat klanten ambassadeurs/promotors van je zaak gaan worden, en zo nieuwe klanten gaan aantrekken >>>  HUIDIGE KLANTEN TREKKEN NIEUWE KLANTEN AAN
 • Waardevolle LINKEN van iPhone & Android App Store, en community platform naar je huidige bedrijfswebsite, en social media kanalen.
 • SEO (search engine optimizing) gewijs, ga je gemakkelijker gevonden worden via de Google zoekmachine >>> Een community platform is iets wat Google als waardevol en nieuwswaardig beschouwd >>>  hierdoor ga je ook bezoekers krijgen die geintresseerd zijn in je merk, product, service,... en zo ook NIEUWE KLANTEN AANTREKKEN.

 • Het verschil tussen top en subtop zaken is dat de toppers 1%  meer doen voor hun klanten >>> en jij hoort hier nu bij!


Waarom WW Productions als je lange termijn partner - waar maken wij het verschil?

WW Productions is opgericht in 2010 en wij zijn gespecialieerd in maken van applicaties, software op maat, Odoo ERP, CRM systemen en Communicatie & Digitalisatie in het algemeen.

Voorheen hebben we een succesvolle Triumph dealership gerund, service & klantbeleving gericht met als hoogtepunt in 2004 “Best Verkopende Triumph Dealer” en in 2006 “Best Performing Dealer CSI” = beste klantentevredenheid voor Triumph in België.

Door deze ervaringen hebben we een bepaalde visie ontwikkeld betreffende klantenbinding, klantbelevenis, communities, gastvrijheid, dealerbeleving, aantrekken van nieuwe klanten,…

>>> en dat hebben we gebundeld in een marketing pakket!

Lange termijn partner >>> Belangrijk is dat we blijven meedenken en aan uw zijde staan als een Business Partner, om zo een lange termijn relatie op te bouwen. Wij houden samen met u de vinger aan de pols.

CONTACTEER ONS - OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN