"Zeevracht Transport Software op Maat" ontwikkeld voor DBTL (De Backer Transport & Logistics)

zeevracht transport software op maat

Transport & Logistics Software

Sector:  Transport, Logistiek en Zeevracht Services (expeditie)
Oplossing: "Transport Management Systeem" voor Zeevracht Services

De Backer Transport & Logistics heeft een zeer ervaren team dat logistieke diensten levert op basis van de behoeften van hun klanten. Men heeft ook hard gewerkt om een netwerk van specialisten in hun eigen bedrijf uit te werken. DBTL zorgt er ten zeerste voor dat ze samen met hun transportpartners, douane-expediteurs en vervoerders de beste diensten leveren. Om deze troeven maximaal te benutten kiezen zij ervoor om te werken met  software op maat van WW Productions. https://dbtl.eu

"De Zeevracht sector is vooral administratief intensief en gaat gepaard met "strakke deadlines" vertelt Guy Van Looveren, zaakvoerder van WW Productions. Zoals DBTL kunnen de meeste bedrijven zich niet vinden in algemene softwaresystemen of pakketten. Bestaande systemen zijn volgens Niels de Backer, zaakvoerder van DBTL te complex. Met teveel functies die niet nodig zijn, en wat dus voor onnodige afleiding zorgt voor de medewerkers. >>> Belangrijk is dat focus gehouden word op wat echt belangrijk is.

Naar het idee van Niels de Backer hebben wij een compleet management systeem op maat van DBTL ontworpen dat volledig is gericht op het organiseren en automatiseren van de handelingen, die medewerkers van DBTL moeten doen om een Zeevracht van A tot Z af te handelen. Hierbij zijn ook verscheidene documenten gekoppeld die met een "Push of a Button" aangemaakt worden zoals BL, Customs en VGM.

"Met dit transport management systeem kunnen we 50% tijd besparen om een dossier af te handelen" vertelt Niels de Backer, zaakvoerder van DBTL. Resultaat is dat net deze unieke manier van werken hen zo succesvol maakt.

 

KLIK HIER VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE