software op maat

Software op Maat  

Hebt u een uniek idee of kunt u zich zoals zovele bedrijven niet vinden in algemene softwaresystemen of pakketten?
Wilt u software op maat naar uw noden, gebruiksvriendelijk en naar uw wensen?
 

  • Betaalbare Maatwerk Software
  • Zetten Ons in de Stoel Van De Klant
  • Oog Voor de Noden Van Het Bedrijf
  • Niets is Overbodig >>> Eenvoudig is Beter
  • Web Gebaseerd >>> Overal Bereikbaar
  • Service & Coaching
  • Persoonlijke OpvolgingMaatwerk Software
 =
Niets Overbodig “Eenvoudig is Beter”

Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen manier van werken. Ons visie is dat eenvoudig beter is >>> complexe dingen eenvoudiger maken en software ontwikkelen dat is afgestemd op uw vertrouwde manier van werken.

Algemene softwaresystemen hebben meestal te veel modules, zijn te complex met te veel onnodige functies, voor onnodige afleiding zorgt voor de gebruiker >>> belangrijk is dat focus gehouden wordt op wat echt belangrijk is.

Meeste bedrijven beseffen niet dat elke overbodige toepassing in een systeem je gedachte onbewust afleidt, en onnodige stress geeft. Focus is belangrijk en een systeem moet enkel gericht zijn om je bedrijf optimaal te laten presteren.

Software Laten Maken om Tijd en Geld te Besparen

Het resultaat van efficiënte software is uiteraard dat je tijd en geld bespaart.

Voorbeeld hiervan is een vooruitstrevend management systeem dat we op maat ontworpen hebben voor DBTL “De Backer Transport & Logistics” dat volledig is gericht op het organiseren en automatiseren van de handelingen die medewerkers van DBTL moeten doen om een Sea Freight van A tot Z af te handelen. Hierbij zijn ook verscheidene documenten gekoppeld die met een "Push of a Button" aangemaakt worden zoals BL, Customs en VGM.

Met deze maatwerk software kunnen de medewerkers van DBTL meer dan 50% tijd besparen om een dossier af te handelen!  Wil je Meer weten >

Betaalbare Maatwerk Software Ontwikkeling

Software op maat laten maken hoeft niet duur te zijn. Door onze expertise zijn we in staat een goede prijs/kwaliteit verhouding te hanteren. We werken samen met verschillende buitenlandse teams van programmeurs met verschillende specialiteiten.

Om die reden kunnen we dus ook een team samenstellen met de kwaliteiten die nodig zijn om een specifieke taak aan een betaalbare prijs te volbrengen >>> Quasi niets is onmogelijk, we vissen uit een wereldwijd pool van high level ontwikkelaars >>> Wij matchen de juiste software ontwikkelaars voor uw specifiek project, en beheren alles van A tot Z.

Webapplicatie Overal Bereikbaar en Op Elk Toestel

Onze software applicaties zijn steeds online web gebaseerd. Je hebt enkel een browser nodig om uw software te kunnen gebruiken. Je kan dus je systeem altijd en overal openen op elk toestel zoals PC, smartphones en tablets. 

Uw Lange Termijn Partner

Wij zetten ons in de stoel van de klant, en denken met u mee. Belangrijk is dat we blijven meedenken en aan uw zijde staan, om zo een lange termijn relatie op te bouwen om de software te evalueren samen met uw gebruikers en aanpassingen te doen wanneer nodig. Wij houden samen met u de vinger aan de pols, zodat deze software op maat niet enkel beantwoordt aan de noden van vandaag, maar dat deze eveneens meegroeit met uw bedrijf. Zie hier een selectie uit ons werk >