Hoe Werken Wij?

1
KENNISMAKING

Je neemt met ons contact op; het gemakkelijkste is eerst op email aan te geven wat je vooral wil verbeteren in je zaak of welk project je in gedachten hebt, of het kan gewoon zijn dat je ons vraagt samen de pijnpunten in je bedrijf na te gaan. (wees gerust, elke zaak heeft zijn pijnpunten, of alles zou reeds moeten lopen als een geoliede machine)

2
AFSPRAAK

Na deze eerste kennismaking nemen wij contact met u op, en meestal maken we een afspraak in uw zaak om alles te bespreken. Belangrijk is dat we persoonlijk feeling met je zaak krijgen (in dit stadium is het aan onze kant vooral luisteren en vragen stellen om uw specifieke situatie te begrijpen)..

3
ANALYSE

Volgende stap is dat ik in overleg met mijn team van programmeurs /ontwerpers ga nagaan welke oplossing/ toepassing het beste is. Alles word geanalyseerd, de leveringstermijn, kosten, enz… worden berekend.

4
VOORSTEL

Daarna maken we terug een afspraak om ons voorstel samen in detail te overlopen, en bij te sturen waar nodig. De bedoeling is dat je duidelijkheid hebt over waar je mee bespaart, verbeterd, enz… Het is zeer simpel, de voordelen die we je aanbieden moeten een no-brainer zijn, dwz. het moet zeer duidelijk zijn dat de investering die je doet zal renderen in korte termijn, zodat de kost zo snel mogelijk terug verdient is! >>> Zo eenvoudig moet het zijn.